Selasa, 02 September 2014

αφεία ευρέσεως εργασί

Τώρα που είστε σχεδόν τελειώσει με την εκπαίδευσή σας, μπορεί να σας ενδιαφέρει σοβαρά την εξεύρεση μια δουλειά ως καθηγητής μουσικής για το επόμενο έτος. Μετά από αρκετά χρόνια στο κολέγιο, κάνοντας τη μετάβαση από το κολέγιο φοιτητής να εργάζεται επαγγελματικά, δεν είναι πάντα εύκολο. Εδώ είναι δέκα συμβουλές για την εύρεση και να πάρει θέσεις εργασίας δάσκαλος μουσικής που θα σας βοηθήσουν να πάρετε στο δρόμο σας σε μια μεγάλη καριέρα.

1 Ξεκινήστε αναζητούν νωρίς. Η καλύτερη στιγμή για να βρουν τα ανοίγματα σε θέσεις εργασίας δάσκαλος μουσικής είναι στα τέλη Μαρτίου και τις αρχές Απριλίου, όταν τα σχολικά τμήματα πρόσληψη για το επερχόμενο σχολικό έτος. Κατά τη διάρκεια της διδασκαλίας των μαθητών σας μήνες, να πάρει το βιογραφικό και την αναφορά σας γράμματα μαζί και να ξεκινήσετε τις αγορές βιογραφικό σας γύρω. Να είστε βέβαιος ότι έχετε αφήσει τους εκπαιδευτικούς, τους συναδέλφους και τους φίλους σας γνωρίζουν ότι ψάχνετε για τις θέσεις εργασίας δάσκαλος μουσικής - άλλοι άνθρωποι είναι η καλύτερη πηγή σας οδηγεί εργασίας.

2 Αποφασίστε τι είδους θέσεις εργασίας δάσκαλος μουσικής που θέλετε πραγματικά. Γνωρίζοντας αν θέλετε να εργαστείτε με το δημοτικό σχολείο ή προσχολικής ηλικίας και όχι υψηλά ηλικίας, ή αντίστροφα, θα βοηθήσει περιορίσετε την αναζήτηση εργασίας σας κάτω σε διαχειρίσιμα επίπεδα.

3 Να θυμάστε ότι είστε υπεύθυνοι για την εύρεση εργασίας. Οι σχολικές περιφέρειες δεν θα έρθει σε σας - θα πρέπει να πάτε μετά τους επιθετικά. Αποφασίστε όπου θέλετε να εργαστείτε και να πάρει το βιογραφικό σας σε αυτούς. Συνέχεια με τηλεφωνήματα και επιστολές για να πάρετε μια συνέντευξη και να είναι έτοιμοι να πάνε εκεί και wow τους στη συνέντευξη.

4. δικτύωση είναι ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να βρουν θέσεις εργασίας δάσκαλος μουσικής. Ας το κολέγιο γραφείου σταδιοδρομίας σας γνωρίζουμε ότι ψάχνετε, αφήστε τη μητέρα σας γνωρίζουμε ότι ψάχνετε και να μιλήσουμε για κυνήγι εργασίας σας, όταν τους δίνεται η ευκαιρία. Μπορείτε μπορεί να είναι ακόμη πιο δυναμική - συγκεντρώσει μια λίστα με τους ανθρώπους που ξέρετε ποιος μπορεί να ακούσει τις θέσεις εργασίας δάσκαλος μουσικής που είναι ανοικτές και να επικοινωνήσετε μαζί τους με μια ευχάριστη, ευγενική επιστολή επιτρέποντάς τους να γνωρίζουν ότι ψάχνετε και ζητώντας για οποιαδήποτε συμβουλή ή πληροφορία ότι μπορεί να προσφέρει.

5 Ελέγξτε τον πίνακα ανακοινώσεων στα τοπικά σχολεία σας. Αυτό είναι ένα από αυτά που συχνά παραβλέπεται πόρους. Οι περισσότερες σχολικές περιοχές διαφημίζουν όλες τις θέσεις εργασίας εσωτερικά πριν από την απόσπαση θέσεις εργασίας δημοσίως. Εάν είστε διδακτική πρακτική, έχετε έναν καλό λόγο να είναι στο σχολείο, όπου μπορείτε να σαρώσετε τακτικά πίνακα ανακοινώσεων του δασκάλου για πληροφορίες σχετικά με τη μουσική θέσεις εργασίας των εκπαιδευτικών και άλλες θέσεις εργασίας.

6 Ελέγξτε με τις εταιρείες τοποθέτησης. Όλο και πιο συχνά, τα σχολικά τμήματα και ιδιωτικά σχολεία στρέφονται σε γραφεία ευρέσεως εργασίας για να τους παρουσιάσει δουλειά τους υποψηφίους για πιο εξειδικευμένες θέσεις όπως οι θέσεις απασχόλησης δάσκαλος μουσικής. Θα χρειαστείτε ένα καλό βιογραφικό και τη συνοδευτική επιστολή, και το θράσος να σηκώσει το τηλέφωνο και να ζητήσει για μια συνέντευξη.

7 Χρησιμοποιήστε το Internet για να κάνετε την αναζήτησή σας για τις θέσεις εργασίας δάσκαλος μουσικής ευκολότερη. Αν ένωση του τοπικού εκπαιδευτικού έχει μια ιστοσελίδα, αυτό είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να ξεκινήσετε την αναζήτηση εργασίας σας, αλλά μην αφήνετε τα παλιά πρότυπα - http://Monster.com, HotJobs της Yahoo και άλλα μεγάλα sites προσλήψεις.

8. Αφιερώστε λίγο χρόνο για το βιογραφικό σας. Μην βιαστικός το βιογραφικό σας μαζί. Καθίστε κάτω με αυτό και να λάβει το χρόνο για να συσχετίσει την ιστορία εργασίας σας, την εκπαίδευση, την επαγγελματική εμπειρία και την εθελοντική εμπειρία. Θυμηθείτε να κρατήσει σύντομες - αλλά βεβαιωθείτε ότι η σημαντική πληροφορία φτάσει εκεί. Σε αυτή την περίπτωση, δουλειά για το καλοκαίρι σας στο McDonald 's δεν μπορεί να σημαίνει τίποτα καθόλου - αλλά έξι χρόνια σας παρακολουθούν κατασκήνωση μπάντα, προχωρούν α

Tidak ada komentar:

Posting Komentar