Selasa, 02 September 2014

συναδέλφους σας,

Μια ευχαριστήρια επιστολή αφότου δέχεστε την προσφορά εργασίας δείχνει καλή γεύση, την ευγνωμοσύνη, και γενικά δείχνει ένα νέο εργοδότη ότι έκαναν μια σοφή απόφαση για την πρόσληψη σας. Οι περισσότερες νέες προσλήψεις δεν γράφουν ένα, οπότε αν είστε ένας από τα smart λίγους ανθρώπους που κάνουν, η σχέση σας με το νέο εργοδότη σας θα κατεβείτε σε ένα καλό ξεκίνημα.

Όταν γράφετε αυτό το είδος της επιστολής, ο κύριος στόχος που θέλετε να πετύχετε στερεοποιείται τη νέα σχέση. Μπορείτε να το κάνετε αυτό με την εκ νέου δηλώνοντας τα προσόντα έχετε που θα είναι επωφελής για την εταιρεία. Ξέχασα το μισθώνοντας διευθυντή με αυτόν τον τρόπο από τους λόγους που είχε για την πρόσληψη σας. Είστε, με αυτόν τον τρόπο, συγχαίροντάς τον για την καλή αίσθηση του, αλλά κάνει έτσι σε μια μη-επιθετική και μη εγωιστικό τρόπο. Να Μάλιστα, και στο σημείο αυτό, διότι αυτό είναι μεθοδικός και εσείς και αυτός είναι εκεί για να ασκούν τις δραστηριότητές τους. Με λίγη τύχη δυο σας θα έχουν μια πολύ μακρά και αμοιβαία ικανοποιητική σχέση.

Εάν είστε αποδοχή μιας εργασίας στις πωλήσεις, το μάρκετινγκ, τις προσφορές ή σε σχετικό τομέα, τότε η επιστολή σας θα πρέπει να υπενθυμίσω το μισθώνοντας διευθυντή των επιτευγμάτων που είχατε στο παρελθόν σε πωλήσεις ή μάρκετινγκ. Πες το μισθώνοντας διευθυντή που θα έχουν κίνητρο και ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με τη νέα ομάδα σας, προσθέτοντας τις πωλήσεις προς το ακαθάριστο τους και τα κέρδη προς τα κάτω γραμμή τους.

Εάν είστε αποδοχή μιας εργασίας στον τομέα της λιανικής διαχείριση, e-mail σας θα πρέπει να τονίσω και πάλι στον αναγνώστη ισχυρές δεξιότητες σας στην εξυπηρέτηση πελατών, την ηθική εργασίας σας, την προθυμία να είναι ενεργό και συνεκτική μέρος της ομάδας διαχείρισης, και την ικανότητά σας να λειτουργήσει καλά με το ευρύ κοινό και τους συναδέλφους σας, δίνοντας το παράδειγμα και παρουσιάζοντας μια θετική εικόνα της εταιρείας προς το δημόσιο.

Ένα άτομο που εργάζεται στον τομέα της jual pupuk hantu multiguna exclusive eceran hormon hayati merk herbal yang untuk asli termurah   εκπαίδευσης, όπως ένα δάσκαλο ή το διαχειριστή, θα πρέπει να έχουν ένα e-mail που τονίζει τη βούληση να εργαστεί ως μέλος της ομάδας εκπαίδευσης, η διδασκαλία θέμα σας σε φοιτητές και στη διαδικασία, ελπίζω ενστάλαξη στη χρέωσή σας ένα μεταδοτικό ενθουσιασμό για μάθηση.

Η επιστολή σας μπορεί επίσης να είναι ένα μέρος για να επεξεργαστεί σχετικά με τους στόχους που μπορεί να έχετε κατά τη διάρκεια της θητείας σας με την οργάνωση. Ένας πωλητής μπορεί να αναφέρει την επιθυμία του να αυξήσει τις πωλήσεις κατά ένα ορισμένο ποσοστό. Ένα project manager μπορεί να αναφέρει την επιθυμία του να συμμετάσχει σε ένα συγκεκριμένο έργο, που είναι σημαντικό για την επιτυχία της εταιρείας. Ένας δάσκαλος μπορεί να αναφέρει την οργάνωση του σχολείου είναι ότι αυτός ή αυτή επιθυμεί να υποστηρίξει.

Ενώ το βιογραφικό σας έκανε την πρώτη σας εντύπωση, και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης έκανε προφανώς μια θετική δεύτερη εντύπωση ότι έχουν προσφέρει την εργασία, σας ευχαριστώ επιστολή μετά έχεις την δουλειά θα ενισχύσει αυτές τις εντυπώσεις, λαμβάνοντας μακριά τύψεις ή κρύα πόδια κάθε αγοραστή η πρόσληψη αρχή θα μπορούσε να έχει αργότερα. Θα εξυπηρετεί να τους πείσει ότι έκανε μια καλή απόφαση σε σας φέρνουν στο πλοίο ως μέρος της ομάδας τους.

Tidak ada komentar:

Posting Komentar